Valion 6-osaisen tv-ohjelman säännöt

Lue nämä säännöt huolellisesti. Ilmoittautumalla mukaan osoitat lukeneesi ja ymmärtäneesi säännöt ja hyväksyt ne.

Valio kuvaa huhtikuussa 2019 myöhemmin nimettävän, 6-osaisen videosarjan. Sarja on suunnattu nuorille aikuisille, jotka ajattelevat, että ”Elämän tärkeimmät asiat tapahtuvat ja jaetaan #yhdessäpöydässä”, ja jotka haluavat jakaa tarinansa muille (”ohjelma”, ”sarja”). Sarja esitetään kesäkuussa Ruutu.fi -palvelussa ja syksyllä 2019 Sanoma Oy:n tv-kanavalla. Otteita sarjasta näytetään Valion somekanavilla. Sarjan tuottaa Valion toimeksiannosta Endemol Shine Finland.

1. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki, y-tunnus 0116297-6.

Hakuun ja ohjelmaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia osoitteeseen haku@endemolshine.fi.

2. Ajankohta

Haku ohjelmaan alkaa 18.2.2019 ja päättyy 22.3.2019. Sarjan kuvauspäivät ovat ajanjaksolla 5.4. - 17.4.2019, kuvauspäivät tarkennetaan erikseen sarjaan osallistuville.

Sarja esitetään kesäkuussa Ruutu.fi palvelussa ja syksyllä 2019 Sanoma Oy:n tv-kanavalla. Otteita sarjasta näytetään myös Valion somekanavilla.

3. Osallistumisoikeus

Hakuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat iältään 18-30 -vuotta. Osallistuminen on maksutonta, ja ilmoittautuminen on sitova. Paikka sarjassa on henkilökohtainen.

4. Ohjelmaan osallistuminen

Ohjelmaan osallistutaan seuraavasti:

Ohjelmaan ilmoittautuminen Valion kampanjasivulla valio.fi/ohjelmarekry on avoinna 18.2. - 22.3. 2019. Valion kumppani Endemol Shine Finland valitsee ohjelmaan osallistujat, valinta voidaan tehdä jo ennen hakuajan päättymistä. Valittuihin otetaan yhteyttä puhelimitse.

Kaikkiin ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä sähköpostitse mahdollisimman pian yllä esitetyn ilmoittautumisajankohdan päätyttyä.

5. Henkilötietojen käsittely

Ohjelmaan hakevien ja valittavien henkilötietoja käsitellään ohjelman tietosuojaselosteessa esitetyn mukaisesti; [tähän linkki tietosuojaselosteeseen] Ilmoittaessasi ohjelmaan muita henkilöitä, vastaat heidän tietojensa oikeellisuudesta.

6. Omistus- ja immateriaalioikeudet kuvattavaan materiaaliin

Ohjelmaan osallistuva luovuttaa omistus- ja immateriaalioikeudet, mukaan lukien oikeus muokata ja edelleenluovuttaa, ohjelmassa kuvattavaan kuva- ja muuhun materiaaliin Valiolle. Luovutus on vastikkeeton.

Ohjelmamateriaalia esitetään julkisesti esimerkiksi Valion somekanavissa, Sanoma Oy:n Ruutu.fi palvelussa ja Sanoman TV- kanavilla. Materiaalista muokataan mahdollisesti myös materiaalia esim. Valion ja Sanoman markkinointiin.

7. Muuta huomioitavaa

Nämä säännöt koskevat kaikkia ohjelmaan ilmoittautuvia sekä osallistuvia. Nämä säännöt ja Valion niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun. Valio ei vastaa osallistujille mahdollisesti syntyvistä kuluista ohjelmaan liittyen. Paikkaa ohjelmassa ei voi luovuttaa toiselle henkilölle, muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan.

18.2.2019